Prosinec 2012

Diskografie

27. prosince 2012 v 11:51 | © demiweb |  Discography
♦ Don't Forget (2008)
♦ Here We Go Again (2009)
♦ Unbroken (2011)

Životopis

27. prosince 2012 v 11:50 | © demiweb |  Biography
Demi lovato celým jménem Demetria Devonne Lovato se narodila 20. srpna 1992 v Albuquerque, Nové Mexiko, Spojené Státy Americké. Je americká herečka a zpěvačka. Je známá pro své role Mitchie Torres ve filmu z Disney Channel Camp Rock a Sonny Munroe v seriálu Disney Channel Sonny ve velkém světě. Kromě herectví se věnuje také zpěvu a dne 23. září 2008 vydala své debutové album Don't Forget.

SITE

26. prosince 2012 v 13:46 | © demiweb
Diary

MEDIA

26. prosince 2012 v 13:46 | © demiweb
Videos
Songs
Shop




PHOTOSHOOTS

26. prosince 2012 v 13:40 | © demiweb |  Photoshoots
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013

CANDIDS

26. prosince 2012 v 13:37 | © demiweb |  Candids
2008
2009
2010
2011
2012
2013

APPEARANCES

26. prosince 2012 v 13:36 | © demiweb |  Appearances
2008
2009
2010
2011
2012
2013